Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کربلا به همراه هیأت عراقی از مرکز کنترل ترافیک و معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران بازدید و با سید مجتبی شفیعی، معاون شهردار دیدار کرد.

به گزارش ایسنا، سید مجتبی شفیعی در این دیدار توضیحاتی درباره وضعیت حمل و نقل عمومی و نحوه کنترل ترافیک شهر تهران ارائه کرده و برای تبادل و به‌اشتراک گذاشتن تجربه و تخصص شهرداری تهران با استانداری و شهرداری کربلا در حوره حمل و نقل عمومی و ترافیک اعلام آمادگی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون شهردار تهران با بیان این که معاونت و سازمان حمل و نقل ترافیک از حدود ۵۰ سال پیش مشغول فعالیت و خدمت‌رسانی به شهروندان تهرانی است و مرکز هوشمند کنترل ترافیک تهران نیز ۲۶ سال سابقه فعالیت دارد.
وی تاکید کرد: ما در عرصه‌های مختلف حوزه حمل و نقل عمومی و به‌کارگیری سیستم هوشمند، با تمام توان و افتخار، آمادگی تبادل تجربه و مشارکت داریم.

در ادامه این نشست، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران به برخی از توانمندی‌های شهرداری تهران که ممکن است مورد توجه هیات عراقی قرار گیرد، اشاره کرد و گفت: برای کنترل ترافیک تهران از سیستم‌های هوشمند استفاده می‌شود و یکی از توانمندی‌های ما برای مدیریت ترافیک شهر، استفاده از سیستم متمرکز کنترل چراغ‌های راهنمایی است. کنترل زمان‌بندی چراغ‌های تقاطع‌ها به دو شیوه منفرد و متمرکز(هماهنگ‌شده) انجام می‌شود.

شفیعی افزود: یکی از پیشرفته‌ترین سامانه‌های کنترل چراغ‌های راهنمایی، سیستم هوشمند SCATS  است که از ۲۱ سال پیش در تهران استفاده می‌شود و به‌صورت متمرکز، زمان‌بندی همه چراغ‌ها را کنترل می‌کند. نرم‌افزار این سیستم از کشور استرالیا وارد شده اما سخت‌افزارهای موردنیاز آن در ایران تولید می‌شود. این امکان وجود دارد که ما این سیستم و کنترل‌کننده‌های پیشرفته را در کربلا راه‌اندازی کنیم که موجب کنترل و کاهش ترافیک این شهر خواهد شد.

معاون شهردار تهران درباره توانمندی دیگر معاونت حمل و نقل و ترافیک اظهار کرد: بیش از ۱۰ سال است که در تهران از سیستم کنترل  برای اتوبوس‌های شرکت واحد استفاده می‌شود. این سیستم در اتوبوس‌های درون‌شهری برای مکان‌یابیِ خودکارِ اتوبوس‌ها استفاده می‌شود و از طریق آن می‌دانیم که هر اتوبوسی در کجا قرار دارد و چگونه و چه مدتی خدمات رسانی‌ می‌کند. ما می‌توانیم این سیستم و سیستم AFC یا همان سیستم جمع آوری اتوماتیک کرایه را در اختیار شهرداری کربلا قرار دهیم.

شفیعی درباره یکی دیگر از توانمندی‌های حوزه حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: سیستم ثبت پلاک خودرو یکی از فناوری‌هایی است که در داخل کشور ایجاد شده و توسعه پیدا کرده است. کاربردهای این سیستم غیر از مباحث امنیتی، در حوزه تشخیص تخلفات خودرو است و تخلف‌هایی مثل سرعت غیرمجاز، عبور از چراغ قرمز و ثبت خودروهای ورودی به محدوده‌های طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا را ثبت می‌کند.

وی افزود: ما در تهران برای کنترل آلودگی هوا و ترافیک شهر، دو طرح محدوده طرح ترافیک و محدوده کنترل آلودگی هوا را اجرا می‌کنیم و حدود ۱۰۶ هزار خودرو روزانه امکان ورود به این محدوده‌ها و مرکز شهر را دارند. البته خودروهای حمل و نقل عمومی، امدادی و انتظامی محدودیتی برای تردد در این محدوده‌ها ندارند. پلاک خودروهایی که به‌صورت غیرمجاز وارد محدوده‌های ترافیکی می‌شوند ثبت شده و به پلیس گزارش می‌شوند.

معاون شهردار تهران تصریح کرد: ما برای تردد خودروها در محدوده‌های ترافیکی عوارضی را پیش‌بینی کرده‌ایم که از طریق یک نرم‌افزار میزان عوارض مشخص می‌شود و خودروها در ساعات اوج ترافیک مشمول عوارض بیشتر می‌شوند و هم‌چنین خودروهایی که آلایندگی کمتری دارند، عوارض کمتری پرداخت می‌کنند. ما در عرصه‌های دیگر مثل مهندسی ایمنی و ترافیک، تجاربی در حوزه ایمن‌سازی معابر برای کاهش تصادفات و هم‌چنین در حوزه مترو، توانمندی‌هایی داریم که می‌توانیم در اختیار استانداری عراق قرار دهیم.

وی افزود: درخصوص مترو ما رتبه ۲۰ را در بین ۲۵۰ شهر دنیا داریم. غیر از قطار که حدود ۸۰ درصد تکنولوژی آن از خارج تامین می‌شود، بخش زیادی از تجهیزات و خدمات توسط متخصصان داخلی تولید و ارائه می‌شوند. از مرحله طراحی و برنامه‌ریزی برای ساخت و حفر تونل تا تجهیزات و مدیریت ایستگاه‌ها و ... توسط متخصصان ایرانی انجام می‌شود. هم‌چنین سیستمی برای شناسایی چهره مسافران داریم که می‌توانیم درخصوص انتقال تجارب و تجهیزات با دوستان عراقی تبادل‌نظر کرده و تقاهمنامه همکاری امضاء کنیم.

در این دیدار، نصیف الخطایی، استاندار کربلا نیز ضمن تشکر از میزبانی شهرداری تهران گفت: ما می‌توانیم درخصوص اشتراکات تاریخی، مذهبی و مدیریتی، تبادل تجربه کنیم تا خدمات بهتری را به مردم کشور خود ارائه کنیم.

وی گفت: با وجود فشرده بودن برنامه‌های کاری‌اش در تهران، تمایل داشته است که حتما از مرکز کنترل ترافیک و مترو تهران بازدید کند و با معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران دیداری داشته باشد.

استاندار کربلا تصریح کرد: در سال‌های اخیر با توفیق الهی و مشارکت‌ خیّرین توانستیم سطح خدمات خود را در استان کربلا ارتقاء دهیم. یکی از مهم‌ترین خدمات، سیستم نظارت بر حمل و نقل عمومی است که مطمئن هستم دوستان ما در تهران تجارب ارزنده‌ای در این حوزه دارند.

به گزارش روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، وی در پایان از معاون شهردار تهران دعوت کرد که به همراه هیأتی از مدیران و متخصصان حمل و نقل و ترافیک از کربلا بازدید کرده تا مکانیزم‌های همکاری را ارتقاء دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران زائران کربلا حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران حمل و نقل و ترافیک شهردار معاونت حمل و نقل و ترافیک معاون شهردار تهران حمل و نقل عمومی استفاده می شود کنترل ترافیک محدوده ها چراغ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۸۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمداران ارتقا فرهنگ ترافیک هستند

به گزارش خبرنگار مهر سلمان محمدی در مراسم آغاز به کار مدرسه طرح ترافیک کرمانشاه که شامگاه سه شنبه برگزار شد، اظهار کرد: در دنیایی که شاهد رشد شهرنشینی و افزایش ترددها در جامعه هستیم ارتقا فرهنگ ترافیک امری ضروری به نظر می‌رسد.

وی ادامه داد: کرمانشاه جزو آن دسته از شهرهای پرجمعیت کشور محسوب می‌شود و راه اندازی مدرسه طرح ترافیک و آموزش کاربردی دانش آموزان قطعاً کمک می‌کند دانش آموزان از همین ابتدا با فرهنگ ترافیکی به خوبی آشنا و آموزش‌های ارائه شده را به خانواده‌های خود نیز انتقال دهند.

محمدی با بیان اینکه امروز پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمدار ارتقا فرهنگ ترافیک در کرمانشاه شده‌اند، گفت: این دستگاه‌ها مصمم هستند با اجرای برنامه‌های اثرگذار و ماندگار زمینه‌های کاهش سوانح و اصلاح فرهنگ ترافیکی را فراهم کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش کرمانشاه ادامه داد: دانش آموزان مقاطع ابتدایی و راهنمایی ظرفیت‌های بسیار خوبی برای دریافت قوانین و مقررات رانندگی دارند و قطعاً می‌توانند سفیرانی باشند که این قوانین را به خانواده‌های خود منتقل کنند و هنگام رانندگی یکی از اعضای خانواده نیز مراقب باشند تا این مقررات اعمال شود.

وی تصریح کرد: بدون شک آغاز به کار مدرسه طرح ترافیکی کمک خواهد کرد تا در آینده‌ای نزدیک شاهد کاهش چشمگیر معضلات ترافیکی و سوانح و حوادثی باشیم که تاکنون خانواده‌های بسیاری را داغدار کرده است.

کد خبر 6099988

دیگر خبرها

  • جانمایی برای ۱۰۰۰ موتورسیکلت در پارکینگ زائر قم
  • پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمداران ارتقا فرهنگ ترافیک هستند
  • تجهیز بزرگراه‌های شیراز به سامانه ثبت تخلف رانندگی
  • شهرداری تهران: آماری از تعداد دقیق موش‌های شهر تهران وجود ندارد/ می‌توان زاد و ولد آنها را کنترل کرد
  • پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمداران ارتقاء فرهنگ ترافیک در کرمانشاه هستند
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • اجرای پروژه هوشمندسازی در شرکت فولاد مبارکه
  • صادرات تولیدات تعاونی‌های دانش‌بنیان به کربلا و مسکو
  • فرانسه پهپاد کامیکازه با سرعت ۴۰۰کیلومتر برساعت ساخت
  • سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد